Des del 1947, Forn Cresell ha estat un referent en el món de la fleca, la pastisseria i la brioixeria artesanal a Girona. La nostra llarga tradició i dedicació inquebrantable a l’artesania i la qualitat ens han convertit en un autèntic patrimoni culinari de la ciutat.

Com a forn de família des de fa generacions, hem perfeccionat l’art de la fleca i la pastisseria. Cada peça de pa, cada croissant i cada pastís es prepara amb la mateixa passió i cura que ens han caracteritzat durant més de set dècades. El nostre objectiu és oferir no només aliments, sinó autèntiques experiències culinàries que transcendixen el temps.

Situats al cor de Girona, som molt conscients del nostre paper en la comunitat. No només som una panaderia, sinó també un lloc on la gent es reuneix, xerra i comparteix moments especials. La nostra ubicació no és només geogràfica; som part del teixit mateix de la ciutat. I aquesta relació amb Girona és una font d’inspiració constant per a nosaltres. La nostra feina no és només alimentar els cossos, sinó també les ànimes.

A Forn Cresell, la varietat és la nostra signatura. Des del pa recent forn que omple l’aire amb el seu aroma matinal fins als croissants que sorprenen les teves papil·les gustatives amb el seu fullatge cruixent, oferim alguna cosa per a cada amant del bon menjar. Els nostres pastissos, dolços i salats, són un clar exemple de frescor i qualitat artesanal

Càtering ue deixa empremta a Forn Cresell

No som només una fleca i pastisseria; som el teu soci en esdeveniments especials. Ja sigui un banquet elegant de casament, una important reunió corporativa o una celebració familiar, el nostre equip de professionals està llest per portar l’autèntic sabor de Forn Cresell al teu esdeveniment. Amb un servei impecable i una selecció de productes dolços i salats que deixen una empremta inigualable en els teus convidats, ens enorgulleix ser part dels teus moments més memorables.

En Forn Cresell, sabem que la qualitat és un ingredient essencial. És per això que cada pa, croissant i pastís que surt de les nostres mans és elaborat amb una dedicació inigualable. Cada mossegada és una explosió de sabor, una dansa de textures i una celebració dels sentits. El nostre compromís amb l’artesania ens impulsa a crear obres mestres culinàries que perduraran en la memòria dels nostres clients.

Quan pensis en el millor pa, brioixeria i pastisseria artesanal de Girona, pensa en Forn Cresell. Som més que un forn de confiança; som un llegat de delícies fresques i artesanals que s’han transmès de generació en generació des del 1947. T’animem a unir-te a la nostra història de passió i sabor. Descobreix l’autèntic sabor de Girona amb nosaltres.

Publicaciones Similares