Informació sobre la selecció d’ingredients i proveïdors

A Forn Cresell, la nostra fleca a Girona, ens enorgullim de la nostra llarga tradició de fleca i pastisseria artesanal, que es remunta a 1947. La qualitat dels nostres productes és el resultat d’una selecció cuidadosa d’ingredients i de la col·laboració amb proveïdors de confiança.

En aquest article, et explicarem com triem els ingredients que donen vida als nostres deliciosos productes frescos i artesanals, i com ens assegurem que cada producte mantingui l’excel·lència que els nostres clients esperen.

Compromís amb la qualitat i l’artesania

La dedicació a l’artesania i la passió per la qualitat són el cor de Forn Cresell. Des dels nostres inicis, hem entès que la qualitat dels ingredients és fonamental per crear productes excepcionals. Cada pa, brioix i pastís que surt del nostre forn està fet amb ingredients de la més alta qualitat. Aquest compromís ens ha permès establir una reputació com la millor fleca a Girona.

Selecció d’Ingredients

Farines de Alta Qualitat

La farina és l’ingredient bàsic de qualsevol fleca i pastisseria. A Forn Cresell, només fem servir farines seleccionades amb cura per garantir que cada producte tingui la textura i el sabor perfectes.

Col·laborem amb proveïdors locals i regionals que ens subministren farines fresques i de alta qualitat. Aquest enfocament ens permet mantenir l’autenticitat i la consistència dels nostres productes. A la nostra fleca a Girona, ens assegurem que cada lot de farina compleixi amb els nostres estrictes estàndards abans de ser utilitzat.

Productes làctics frescos

La qualitat dels productes làctics, com la mantega i la llet, és crucial per a l’elaboració de pastisseria i brioixeria.

A Forn Cresell, obtenim productes làctics frescos de proveïdors locals que garanteixen la frescor i la puretat dels seus productes. Utilitzem mantega de alta qualitat en les nostres receptes per assegurar una textura rica i un sabor deliciós en cada peça de brioixeria. La llet i altres productes làctics que fem servir són sempre frescos, la qual cosa contribueix a la superior qualitat de les nostres creacions.

Fruites i verdures de temporada

Les fruites i verdures fresques són essencials en moltes de les nostres receptes, especialment en pastissos i brioixeria. Ens esforcem per utilitzar productes de temporada i d’origen local sempre que sigui possible. Això no només garanteix la frescor i el sabor dels nostres productes, sinó que també dóna suport als agricultors locals.

Les fruites i verdures fresques són seleccionades amb cura per assegurar que compleixen amb els nostres alts estàndards de qualitat. A la nostra fleca a Girona, creiem que els ingredients frescos fan la diferència en el sabor i la qualitat dels nostres productes.

Sostenibilitat i naturalesa

Ingredients Naturals i Sostenibles

A Forn Cresell, estem compromesos amb l’ús d’ingredients naturals i sostenibles. Evitem utilitzar conservants i additius artificials, preferint ingredients que siguin bons tant per als nostres clients com per al medi ambient. Treballem amb proveïdors que comparteixen la nostra visió de sostenibilitat i respecte per la natura.

Aquest compromís es reflecteix en la qualitat i el sabor dels nostres productes, que són tan naturals i frescos com sigui possible. La nostra fleca a Girona esforça-se per ser un exemple de com la sostenibilitat i la qualitat poden anar de la mà.

Proveïdors de Confiança

Relació amb Proveïdors Locals i Regionals

La selecció de proveïdors és un aspecte crucial per garantir la qualitat dels nostres ingredients. Al llarg dels anys, hem establert relacions sòlides i de confiança amb proveïdors locals i regionals que entenen i comparteixen el nostre compromís amb la qualitat.

Aquestes relacions ens permeten obtenir els millors ingredients disponibles i mantenir la consistència en els nostres productes. La nostra fleca a Girona treballa estretament amb aquests proveïdors per assegurar que cada ingredient compleix amb els nostres exigents estàndards de qualitat.

Control de Qualitat

Avaluació Rigorosa d’Ingredients

Cada ingredient que arriba a Forn Cresell passa per un rigorós procés d’avaluació i control de qualitat. El nostre equip de mestres forners i pastissers revisa i prova cada lot d’ingredients per assegurar-se que compleix amb les nostres especificacions.

Aquest procés de control de qualitat és essencial per mantenir l’excel·lència en cadascun dels nostres productes. L’atenció al detall i la dedicació a la qualitat són el que fa de Forn Cresell la millor fleca a Girona.

A Forn Cresell, estem compromesos a proporcionar una experiència culinària excepcional als nostres clients. Ja sigui que gaudisquis del nostre pa recent fornit, dels nostres pastissos deliciosos o del nostre servei de catering, pots estar segur que cada mossegada està feta amb els millors ingredients.

Amb la nostra fleca a Girona, sempre pots comptar amb la màxima qualitat i l’autèntic sabor de l’artesania tradicional. Vine i descobreix la diferència que fan els ingredients de qualitat en cadascun dels nostres productes.

Publicaciones Similares