A Forn Cresell, la nostra passió és portar a la teva taula el sabor únic i la tradició de la fleca artesanal de Girona. El nostre pa de Girona és un testimoni de la nostra dedicació a la qualitat i l’autenticitat en cada pa, pastís i croissant que oferim. En aquest article, et portarem a través del nostre procés artesanal de com creem el deliciós pa Girona.

La base de qualsevol pa excepcional és la qualitat dels ingredients. A Forn Cresell, seleccionem amb cura farina de blat de la regió, aigua pura de Girona i sal marina de primera qualitat per garantir que el nostre pa de Girona sigui inigualable en sabor i textura. Aquesta minuciositat en la selecció dels components és el que estableix la base d’un pa que és no només un aliment, sinó una experiència culinària única que captura l’autèntica essència de Girona i la seva tradició gastronòmica.

El següent pas és la mescla de la massa. Els nostres forners experts combinen els ingredients en proporcions precises per aconseguir la consistència perfecta. La massa es pastitzà a mà per assegurar una distribució uniforme dels ingredients i es deixa reposar amb cura perquè els sabors es desenvolupin plenament, proporcionant un sabor excepcional que caracteritza el nostre pa Girona.

Pa únic a pa Girona

A Forn Cresell, creiem fermament en la importància de la fermentació lenta. Deixem que la massa descansi durant hores, permetent que els llevats naturals facin la seva funció. Aquest procés és essencial per desenvolupar el sabor característic del pa de Girona, garantint que cada mossegada sigui una experiència culinària que capturi l’essència de la nostra tradició panera gironina. La fermentació lenta no només aporta profunditat de gust sinó que també assegura una textura airejada i una crosta cruixent que converteixen el nostre pa Girona en una autèntica delícia per als sentits.

Els nostres panaders modelen amb cura la massa en les formes tradicionals de pa de Girona. Cadascuna d’elles es treballa a mà amb amor i atenció als detalls. Després, els pans es couen en el nostre forn de llenya a la perfecció, creant una crosta cruixent i un interior esponjós.

Finalment, els nostres pans es refreden i es preparen per a la seva distribució. Cadascun d’ells porta amb ell l’esperit de Girona, on la tradició i la qualitat es combinen en cada mossegada. A Forn Cresell, el nostre pa de Girona és més que un pa deliciós; és una expressió del nostre compromís amb la qualitat i la tradició. Cada pas del nostre procés artesanal reflecteix el nostre amor per Girona i el nostre desig d’oferir-te el millor pa, pastissos i croissants. Vine i prova el sabor únic de Girona en cada mossegada del nostre pa de Girona.